Similar topics
En sıradışı filmler.
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
En sıradışı filmler.
yabancı bir site Retro 10 List: Bizarre Films adı altında sinema tarihinin en tuhaf 10 filmini seçmiş. sizlerle paylasmak istedim.
Liste şu şekilde.
1.mulholland dr.
2. City of Lost Children
3. Happiness of the Katikuri's
4. A Clockwork Orange
5. Vanilla Sky
6. Suicide Club
7. Naked Lunch
8. Pi
9. Six String Samurai
10. Songs from the Second Floor
liste bu şekilde bu tur filmleri seven biri olarak ilk 10 filmden 6 sını daha once gormustum. vanilla sky ın bu listede olması biraz tartışılır aslında.bu liste hakkında yabancı sitede yapılan yorumlarda herkes kendince ilginc filmleride yazmıs aralarından biri bu listede Turkish star wars filmininde olması gerektıgını yazmıs.
bu listeye ek olarak kendi adıma ilginc buldugum birkac film :eraserhead, barton fink,brazil,donnie darko,jakob's ladder,videorome,oldboy,requem for a dream..
liste uzatılabilir .
bu liste hakkındakı yorumlarınızı bekliyorum ayrıca sizlerinde daha once seyredip ilginc buldugunuz filmleri bu topic altında yazarsanız sevinirim.
saygılar
Liste şu şekilde.
1.mulholland dr.
2. City of Lost Children
3. Happiness of the Katikuri's
4. A Clockwork Orange
5. Vanilla Sky
6. Suicide Club
7. Naked Lunch
8. Pi
9. Six String Samurai
10. Songs from the Second Floor
liste bu şekilde bu tur filmleri seven biri olarak ilk 10 filmden 6 sını daha once gormustum. vanilla sky ın bu listede olması biraz tartışılır aslında.bu liste hakkında yabancı sitede yapılan yorumlarda herkes kendince ilginc filmleride yazmıs aralarından biri bu listede Turkish star wars filmininde olması gerektıgını yazmıs.
bu listeye ek olarak kendi adıma ilginc buldugum birkac film :eraserhead, barton fink,brazil,donnie darko,jakob's ladder,videorome,oldboy,requem for a dream..
liste uzatılabilir .
bu liste hakkındakı yorumlarınızı bekliyorum ayrıca sizlerinde daha once seyredip ilginc buldugunuz filmleri bu topic altında yazarsanız sevinirim.
saygılar
1 sayfadaki 1 sayfası