Yasaklı Sitelere Giriş!!!
1 sayfadaki 1 sayfası
Yasaklı Sitelere Giriş!!!
Millet ben ufak bi araştırma yaptım. son zamanlarda youtube, diziport gibi sitelere giremiyoruz, "internet daie başkanlığı tarafından mahkeme kararıyla yasaklanmıştır" yazısı çıkıyor. Ben bi anlatım buldum ve uyguladım işe yarıyor. Umarım sizin de işinize yarar. DiziPort.org dan alıntıdır.
Türkiye'de yaşıyorum ve Diziport'u açamıyorum. Nasıl girebilirim?
Ufak bir DNS ayar değişikliğiyle Türkiye'deki birçok yasaklı siteye girebilmeniz mümkün. Aşağıdaki resimli anlatımı birebir uygulayarak bu sorunu çözmeniz çok kolay.
Geçici yöntem
Adres satırına www koymadan Diziport.com yazarak siteye her yerden erişebilirsiniz. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
XP için kalıcı ayarlar
Başlat > Ayarlar > Ağ bağlantıları sekmesine tıklıyoruz.
Yerel Ağ Bağlantısı'nın üstüne sağ tıklayıp Özellikler'e tıklıyoruz.
Açılan pencerede (soldaki) işaretli alana çift tıklıyoruz. Yeni açılan pencerede (sağdaki) DNS ayarlarını resimdeki gibi yapıyoruz ve Tamam'a basıyoruz.
Vista için kalıcı ayarlar
Açılan pencerede (soldaki) işaretli alana çift tıklıyoruz. Yeni açılan pencerede (sağdaki) DNS ayarlarını resimdeki gibi yapıyoruz ve Tamam'a basıyoruz.
Ayarlar yapıldıktan sonra [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] giremiyorsanız, lütfen bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Bu ayarlar sonucu oluşabilecek sorunlardan Diziport ve yetkilileri sorumlu değilidr. Aynı sşey SineTV için de geçerlidir!!!
Türkiye'de yaşıyorum ve Diziport'u açamıyorum. Nasıl girebilirim?
Ufak bir DNS ayar değişikliğiyle Türkiye'deki birçok yasaklı siteye girebilmeniz mümkün. Aşağıdaki resimli anlatımı birebir uygulayarak bu sorunu çözmeniz çok kolay.
Geçici yöntem
Adres satırına www koymadan Diziport.com yazarak siteye her yerden erişebilirsiniz. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
XP için kalıcı ayarlar
Vista için kalıcı ayarlar
Ayarlar yapıldıktan sonra [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] giremiyorsanız, lütfen bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Bu ayarlar sonucu oluşabilecek sorunlardan Diziport ve yetkilileri sorumlu değilidr. Aynı sşey SineTV için de geçerlidir!!!
1 sayfadaki 1 sayfası